Acasă
Bancuri tari pentru o binemeritata pauza dedicata distractiei. Intra si razi de personajele bancurilor noastre. Buna dispozitie este asigurata!.
Ne cerem scuze pentru inconvenientele create deruleaza in jos pentru bancuri
"Te vreau aproape, ca-n povesti..." Cum adica "aproape" ? Capra , dar fara iezi !

Voteaza
Dacă eu sunt prost plătit, tu esti prost plătit şi el e prost plătit înseamnă că toţi suntem proşti.... plătiţi?

Voteaza
Intrebari fara rost: 1. Ce faci? Toti raspundem "Bine". De fapt, ar trebui sa povestim ce am facut, ce facem sau ce vrem sa facem. 2. Dormi? Da dorm. Vorbesc cu tine in somn. 3. Ai venit? Nu, e doar fantoma mea. Eu sunt pe drum, acum vin. Spiritul meu a ajuns inaintea mea cu 5 minute. 4. Te vede langa el si te intreaba: Ai ajuns? Acelasi raspuns ca si la 3. 5.Cum este la scoala/munca? Cum sa fie...ca la orice scoala sau la orice loc de munca, nu a explodat nimic. Inca! 6.Esti cu tigarea in mana si te intreaba: Tu fumezi? Nu, trag s-a nu se stinga. 7. M-ai traiesti? Nu, e doar imaginatia ta care iti joaca feste. 8. Suni pe cineva si nu iti raspunde. Te suna inapoi: M-ai sunat? Pai daca iti apare numarul meu de telefon...nu eu te-am sunat? 9. Te-ai tuns? Nu, este doar o iluzie optica.

Voteaza
O stewardesa americana intreba,pe avion,un pasager de origine araba: -Doriti ceva de baut,un vin sau coniac,whisky bere? -Va multumesc,dar trebuie sa va refuz,pentru ca in cateva clipe voi conduce avionul!

Voteaza
Soțul ideal și soția ideală. Soția: - Dragul meu, du-te să bei berea aia, că te așteaptă prietenii! Soțul: - Stai puțin iubito, mai am de spălat vasele!

Voteaza
-Suferiti cumva de vise erotice? întreaba doctorul un pacient. - Nu sufar, domnule doctor. Chiar îmi fac placere!

Voteaza
« 1 2 3 4 ... 313 314 »
Parteneri
Advertiser
Horoscop
Meniu
Autentificare
Căutare
Sondajul nostru
    Evaluează site-ul meu
    Total răspunsuri: 188
Statistici

    Total online: 2
    Vizitatori: 2
    Utilizatori: 0